Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest za to ban?

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się dowiedzieć 3 rzeczy, a żeby nie zakładać tematów nowych to zrobię to w jednym :D

1.czy jest ban za stanie na kartonach zaraz przy respie na stronie bravo na oil ring?

2.co to jest tryb duty roster?, bo go nie rozkminiam za chiny xD

3.czy można normalnie leganie giftać klucze z jednego konta na drugie,i jak się da to jaki lv musi być minimum?

to tyle,i bym prosił o pomoc <3

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

A tak żeby nowego tematu nie robić, na vip eskorcie można wrzucić granat praktycznie do celi vipa jakoś przez dach chyba, kilka razy mi się udało tylko nie wiem jak on tam wpada, i ktoś kiedyś napisał że to bug jakiś czy coś ?  ktoś ma jakieś informacje o tym??

Opublikowano

Za te kartony nie może być bana, gdyż są one celowo tak ustawione, że bez problemu można na nie wskoczyć.

Co do VIP'a to musiał być to bug/lag bo w jego celi nie ma (chyba) dziury w dachu.

Opublikowano

Za te kartony nie może być bana, gdyż są one celowo tak ustawione, że bez problemu można na nie wskoczyć.

Co do VIP'a to musiał być to bug/lag bo w jego celi nie ma (chyba) dziury w dachu.

no tak tylko jak rzucam granat z za budynku to nie wiem gdzie spadnie więc można powiedzieć że to fart :rolleyes:  tylko czy nexon pomyśli tak jak ja  ^_^

Opublikowano

A tak żeby nowego tematu nie robić, na vip eskorcie można wrzucić granat praktycznie do celi vipa jakoś przez dach chyba, kilka razy mi się udało tylko nie wiem jak on tam wpada, i ktoś kiedyś napisał że to bug jakiś czy coś ?  ktoś ma jakieś informacje o tym??

Chyba nie jest to mozliwe probowalem tak juz pare razy bo ktos wlasnie tez wspominal ze jest taka opcjia zeby tam trafic granatem-bez skutu...  Dach raczej latany nie jest bo dosc czesto gram na tym trybie i dziury w nim nie widzialem wiec sam nw co o tym myslec do tej pory uwazalem ze to sciema i narazie zdania nie zmienie bo ja vipa w ten sposob nie zabilem i jako vip w ten sposob zabity nie bylem... I watpie zeby ktos mial nagranie jak to robi bo nawet jezeli jest to mozliwe to sie tym nie podzieli,wystarczy rzucic 2 lub 3 razy tak i juz pozniej mozna rozkminic jak ten granat ma leciec wiec nie dokonca chyba zalezy od farta.

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Chyba nie jest to mozliwe probowalem tak juz pare razy bo ktos wlasnie tez wspominal ze jest taka opcjia zeby tam trafic granatem-bez skutu...  Dach raczej latany nie jest bo dosc czesto gram na tym trybie i dziury w nim nie widzialem wiec sam nw co o tym myslec do tej pory uwazalem ze to sciema i narazie zdania nie zmienie bo ja vipa w ten sposob nie zabilem i jako vip w ten sposob zabity nie bylem... I watpie zeby ktos mial nagranie jak to robi bo nawet jezeli jest to mozliwe to sie tym nie podzieli,wystarczy rzucic 2 lub 3 razy tak i juz pozniej mozna rozkminic jak ten granat ma leciec wiec nie dokonca chyba zalezy od farta.

kilka razy przez całą gre mi się udało ale teraz trochę z tym uważam bo jak za to bana można dostać to szkoda konto przez to tracić :/ ale to jest możliwe 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...